Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Frida - 3 februari 2010 22:03

...har vi nu avverkat av McLeod's döttrar!   Började se medans Theodor låg och jäste i magen så de har tagit några år. Men nu är de iaf slut. Serien handlar om, till en början, 2 systrar som driver en stor ranch i australien. Å de är ingen serie med "guld och gröna skogar" Vi har många gånger sagt att vi inte ska köpa nästa säsong då man inte kände nån större glädje under majoriteten av avsnitten, men samtidigt var de ju som bra när de gick bra för tjejerna oxå...   är väl inte helt nöjd med slutet av serien men men... Vad gör man, de är bara att gilla läget.

I lagår'n jobbas det på, idag har Markus och Mattias avlusat alla kor och elmotorn på fullfoderblandaren är på plats, så vi närmar oss!   


Dagens blä går till busschauffören som inte väntade till vi avstigande hunnit stiga av vid e4:an idag utan stängde dörren och körde vidare med orden "ni måste ju vara på alerten" fick då tillbaka till bilen MED sammandragningar!! Skrev ett långt mail till VDn på länstrafiken! Passagerare ska väl inte måsta ta av bältet under färd och börja stappla nedför trappan medans bussen körs, för att hinna "hoppa" ut! J*VLAR så arg jag var när jag kom hem till slut, lagomt uppjagad! Den där surgubben skulle haft ett annat jobb!

Anders & Maria - ni är SÅ välkomna! Bäddar sängen på vindan!   

  

Tjejerna på Drovers run! Som kämpar i motvind och en anings medvind..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards